Identitet

Firmaets ansikt utad.

Løft virksomheten din

Når du skal starte en bedrift er du avhengig av å ha en gjennomført og gjenkjennelig grafisk profil. Navn og logo bør være unikt, samtidig som det forteller noe om selskapet og dets verdier. Jeg hjelper deg med å finne riktig navn og grafisk uttrykk for din profil.

Bedriftens visuelle identitet er sammensatt av visuelle virkemidler og karakteristikker som går igjen i alt av kommunikasjonsmateriell fra bedriften. Om du opererer i B2B eller forbrukermarkedet er faktum det samme; en god visuell identitet skaper helhetsinntrykk og gjenkjennelse, som dermed løfter inntrykket av bedriften.

Prosessen forklart i 4 steg

1: Planlegging

Vi kartlegger behov og ønsker for det ferdige produktet. Preferanser på farger eller spesielle elementer som ønskes inkludert i designet noteres her.

2: Konsept

Etter planleggingsfasen designer jeg konsepter basert på hva vi ble enige om, som du får levert for gjennomgang og tilbakemelding.

3: Endring & feedback

Din tilbakemelding er et viktig steg for at du som kunde skal bli fornøyd. Vi kommer frem til hvilke forslag du liker best og hva som må endres.

4: Ferdigstillelse

Du mottar ferdige filer klare til bruk! Skulle det være noe, for eksempel at du senere ønsker et annet format så er jeg behjelpelig med dette.

Klar for å jobbe sammen? Kontakt meg 
.

© Lindblom Graphics